Наем на джет – карането на джет е несравнимо удоволствие, което всеки пълнолетен може да опита. Не се изискват никакви лицензи, разрешителни или сертификати. Достатъчно е да се запознаете с инструкциите за безопасност и да спазвате правилата, които ще ви бъдат обяснени от Инструкторите. Фирмата ни разполага с последно поколение джетове, които са достатъчно мощни, за да се возят до трима души едновременно. Карането на джет е много близко като изживяване до карането на мотоциклет, разликата е водата. Не е нужен опит или специални умения, а просто желание за адреналин и приятно преживяване. За тези, които нямат навършени 18-години, но желаят да опитат това забавление, можем да предложим да се возят на джет с придружител.


Parasailing- тази водна атракция завладява всички морски курорти по света.Предлагаща едно прекрасно и безопасно преживяване, тя е подходяща както за семейство с малко дете, така и за всички възрасти. Това е един екстремен полет с парашут, при който вие излитате и кацате на моторна лодка, без да са ви необходими никакви умения и познания по планеризъм, защото целият полет се контролира от професионалния екипаж на борда на лодката. За вас остава само да се насладите на времето и полета си, на прекрасните пейзажи, които ще се открият пред вас на височина повече от 100м и да внимавате някоя нахална чайка да не открадне камерата ви във въздуха. Едновременно могат да летят до трима души, а на борда на лодката могат да се возят до 12, така че заповядайте на борда с вашето семейство или приятели за едно незабравимо преживяване, за което ще си спомняте и в студените зимни дни.


Crazy UFO – това е нов вид воден атракцион, който наподобява голям объл диван и се тегли от моторна лодка или джет във водата. В последните години се превърна в едно от най-популярните и предпочитани водни атракции на плажа, защото може да предложи както една спокойна разходка за семейство с деца, така и едно екстремно возене и скачане на вълните за тези, които имат нужда от повече адреналин. Начинът на теглене зависи само от вас самите и вие трябва да уведомите вашия инструктор колко екстремно и динамично искате да бъде преживяването ви.Вместимостта му е до 5 души.


Sting ray – този воден атракцион също се тегли от моторна лодка или джет и сериозно вдига летвата на адреналина. Тук пасажерите вече не седят удобно като в диван, а са легнали по корем и се държат за дръжките отпред, но не им обещаваме, че ще успят да се задържат по време на целия трип…. Предпочитан е от по-млади и любители на силните усещания и високия адреналин. Неудържим на завоите и вълните, sting ray ще накара всеки един от вас да го запомни за дълго време и да разкаже на близките си за преживяванията си с него. Ако мислиш себе си за екстремен тип това е твоето предизвикателство на плажа. Вместимост до 4 души.


Crazy falcon – този воден атракцион ние наричаме малкото братче на Crazy UFO, защото това е едно надуваемо диванче с вместимост до трима души, кеото също може да задоволи нуждите и желанията на малки и големи. Тегли се от моторна лодка или джет и поради по-малкия си обем и тегло може да развива сравнително по-висока скорост, както и да скача необуздано на вълните.


Banana boat – тегленето на банан от моторна лодка или джет е една от най-старите и станала традиционни атракции на плажовете по целия свят. Подходящ както за деца и семейства, така и за весели тийнейджъри, които искат да се позабавляват на вълните, да се намокрят от пръските на водата и да запълнят деня си на плажа с една приятна емоция. Максимално допустим брой пътници е до 8 души.

- Сърф училище  
- Плажни масажи


Имате някакви въпроси към нас ?